top of page

Mange pustende naturlige underverk i Alsancak

"Du må være forberedt på mange pustende naturlige underverk i Alsancak. Som å se den dype blå Middelhavet foran deg mens du går i de frodige Alsancak-fjellene.Alsancak, hvor jeg ble født og vokste opp som en person som elsker å reise hyppig, bli kjent med ulike kulturer, natur, kunst og alt levende, har en spesiell plass for meg. Jeg vil gjerne introdusere deg for Alsancak, som har en spesiell plass i livet mitt, og som jeg personlig og profesjonelt strever for å bevare, ikke bare for meg, men også for alle dens beboere og besøkende så mye som jeg kan i denne artikkelen.

Først av alt kan jeg si at Alsancak (Karavas), en del av Kyrenia-distriktet i Nord-Kypros, er en by som er omgitt av natur, med fjell på den ene siden og havet på den andre siden, med en praktfull utsikt og full av varme mennesker. Denne delen av øya er en av de mest spesielle regionene på Kypros for meg, med naturskjønnheter, arkitektur kombinert med historiske ruiner og kultur.

Roen og livligheten du savner sammen: Alsancaks naturskjønnheter
Du må være forberedt på mange pustende naturlige underverk i Alsancak. Som å se den dype blå Middelhavet foran deg mens du går i de frodige Alsancak-fjellene omgitt av endemiske planter som påskeliljer, ayrelli, multe, gavcar og røde sopper, last, gryte, egggress, salvie og spesielle orkideer, eller mens du går på fjellveier, lukten av furutrær og appelsinblomster føles som å være nær byen, men langt unna bylivets travlhet...


Escape Beach, som er en av de mest kjente strendene i Alsancak, omgitt av utallige restauranter og kafeer, er så vakker at alle vil ønske å "escap[e]" dit.

Etter at du har badet nok, i naturparken overfor Escape Beach, kan turer, jogging, yoga eller sykling bli en del av daglige sportsaktiviteter. Det er også mulig å glede seg over en rekke sosiale aktiviteter som fjellturer, orkidevandringer, spesielle sykkelaktiviteter, dykking, fiske, vannsport, samt paragliding og speideraktiviteter i dette området. Alsancak-fjellene, omgitt av endemiske planter som påskeliljer, ayrelli, multe, gavcar og rød sopp, last, gryte, egggress, salvie og spesielle orkideer, eller mens du går på fjellveier, duften av furutrær og appelsinblomster.

En varm vert siden 3000 f.Kr.: Historiske verdier i Alsancak

Den gamle byen Lambousa, en av de mest interessante områdene rundt Alsancak, får deg til å føle at du lever i en tidsepoke i oldtiden med sine historiske strukturer som Lambousa Fisketank, dronningbassenger, klippegraver, gatefontener, klostre og kirker. Igjen vil du ha berørt ruinene som ble avdekket som et resultat av utgravninger i det området og hvis historie går tilbake til 3000 f.Kr. Du kan se bysantinske, Lusignan, venetianske, osmanske og britiske innflytelser i byen, som har vært vert for ulike sivilisasjoner opp gjennom historien.

Hvis du er klar til å følge legendene, la meg dele med deg en fantastisk opplysning: En annen funksjon av Girne-fjellene, der Alsancak er plassert, er St. Disney, inspirert av den verdensberømte Walt Disney da han skapte eventyret "Snehvit". Det huser også Hilarion Castle. Du vil være vitne til historien med dine egne øyne mens du med forundring ser hvordan slottet ligner slottet i eventyret "Snehvit". Sammen med den blendende skjønnheten til slottets historiske struktur, vil du bli overveldet av Middelhavets rene og varme vann i utsikten.

Ærlige og nære: Kulturen i Alsancak

Folkene i Alsancak, som elsker selskapelighet og samarbeid, er kjent for å legge stor vekt på idrett så vel som sosiale aktiviteter. Den mest karakteristiske egenskapen til folkene i Alsancak (inkludert meg selv) er at de har en spesiell personlig struktur som kombinerer landsby- og byliv. Folkene i Alsancak er sterke emosjonelt, liker å kommunisere ansikt til ansikt, legger vekt på naboforhold, og arbeider for et bærekraftig liv i naturen. De vet hvordan de skal kombinere innovasjon, bekvemmeligheter og underholdning fra bylivet i livene sine; De gir også hverandre muligheten til å leve komfortabelt og fredelig, og viktigst av alt, fritt, ved å holde fast ved verdiene kjærlighet, respekt og toleranse.

Alle slags alternativer, fra landsbykaféer til 5-stjerners hoteller, alltid ved din side.

En landsby som elsker selskapelighet og samarbeid, og som legger stor vekt på idrett og sosiale aktiviteter.

Som naturlig, historisk og eventyrlig... Det er så mange ord som beskriver Alsancak. Vi bør legge til uforglemmelige smaker på listen uten å glemme det. Det er mulig å finne alt du leter etter i Alsancak, enten det er deilige og tradisjonelle kypriotiske retter som gjenspeiler kypriotisk kultur, eller de fremragende smakene fra verdenskjøkkenet! I tillegg til tradisjonelle steder som landsbykaféer, tavernaer og autentiske restauranter, appellerer stilige kafeer og moderne restauranter til ulike forventninger. Forskjellige overnattingsalternativer, fra 5-stjerners luksushoteller til boutiquehoteller og ferielandsbyer, holder turismen i live i regionen.

Jeg håper denne artikkelen vil inspirere deg når du en dag besøker Alsancak, en av Kypros' vakreste hjørner. Fordi Alsancak, som er spesiell med hvert hjørne, unik med sin historie, unik med sin natur og kultur, er et sted som ikke kan beskrives, men må oppleves."

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page