top of page

Et nytt hjem ved Middelhavet: Fremmer bærekraft med Blueway's Greenway-initiativ

"Et nytt hjem ved Middelhavet," stolt støttet av Blueway's bærekraftsinitiativ Greenway, er et samarbeidsprosjekt med The Society for the Protection of Turtles (SPOT) og TRNC Environmental Protection Department. Dette initiativet representerer et engasjement for samfunnsansvar og symboliserer respekt for habitatene til de bemerkelsesverdige Caretta Caretta-skilpaddene som kaller Middelhavet og Kypros sitt hjem.


Prosjektet fungerer som en bro, som knytter disse utrolige skapningene til Terra- og Mediterra-hjemmene, som har valgt å bo under Kıbrıs Developments' sikre paraply og dermed legge til rette for et nytt liv i hjertet av Middelhavet.For trygge skritt: Kystrengjøring og bur

Dette samfunnsansvarsprosjektet, som pågår til 2026, fokuserer på velferden til Caretta Caretta-skilpadder. Disse praktfulle skapningene, som velger Middelhavet som sitt hjem, pryder årlig øyas største strender, spesielt Middelhavskysten, i bestemte perioder for å legge egg og starte et nytt liv.


For å sikre disse leveområdene og gi skilpaddene en tryggere tilværelse, har Greenway, på vegne av Terra- og Mediterra-hjemmene, forpliktet seg til å konstruere 200 bur designet av SPOT. Hvert trinn i det sponsede prosjektet er nøye organisert av SPOT, som startet prosessen med frivillige som gradvis renset Middelhavskysten.


En dedikert innsats resulterte i fjerning av 132 kilo marine avfall fra de uberørte strendene på Middelhavskysten. Frivillige, veiledet av SPOT, skilte nøye avfallet i kategorier som plast og annet materiale, og bidro dermed til bevaringen av dette vitale økosystemet.Første skritt på Middelhavskysten: Frihet for skilpadder

Etter leggeperioden i august ble det dannet en samling for å være vitne til de første skrittene fra de felles skapte trygge områdene. Greenway-frivillige og Terra-hjemmene slo seg sammen for å ønske de små skilpaddene velkommen, født fra nøye overvåkede reder, mot bakgrunnen av den unike Middelhavskystens solnedgang.


Spenningen før skilpaddene tok sine første skritt inn i bølgene representerte den kjente, men ekstraordinære følelsen av et nytt liv. Lyden av bølgene, varmen fra Middelhavets solnedgang og følelsene til frivillige og hjemmene som var vitne til skilpaddenes første øyeblikk, skapte en uforglemmelig og mirakuløs opplevelse.Støtt bevaringsinnsatsen: Doner for å beskytte kypriotiske sjøskilpadder Hjelp oss med å beskytte kypriotiske sjøskilpadder! Ditt bidrag støtter livsviktige bevaringsinnsats for å beskytte disse utrolige skapningene. Bli med oss og gjør en positiv forskjell for marint liv.

Doner nå>>


Konklusjon:

Vurder å støtte initiativer som "Et nytt hjem ved Middelhavet" og bidra til beskyttelsen av kypriotiske sjøskilpadder. Del denne historien for å øke bevisstheten og inspirere andre til å delta i saken, og dermed sikre en bærekraftig og blomstrende fremtid for vårt felles miljø.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page