top of page

Lapta promenade

Oppdatert: 3. nov. 2023

Når vi tenker på hvilken del av menneskelivet som faktisk innebærer å gå, og dens betydning for oss, er jeg sikker på at skrittene vi tar har en annen betydning ... Vi vet at mange filosofer, læresetninger og til og med moderne psykologi gir denne enkleste og mest funksjonelle menneskelige bevegelsen en positiv plass. Spesielt i disse tider, der det å ta 10 000 skritt om dagen betraktes som en av de minimale sunne livsbetingelsene, har jeg et flott forslag til deg for en gåtur som vil være verdt skrittene du tar.


Hvis du er en av dem som elsker å gå, som meg, eller til og med en geografigrad, er det bare et spørsmål om tid før du innser at selv den enkleste turstien er full av unik naturlig informasjon. La oss da og utforske den unike Lapta-kystveien, med fjellene på den ene siden og havet på den andre.


Heng med i dagens tempo…


Fra soloppgang til solnedgang, foretrekker alle forskjellige tider for å gå! På Lapta-kystveien, spesielt om sommeren, er tidlig om morgenen og kveldstimer det beste valget både for foryngelse og avslapning. Enten du går alene, med hunden din eller med familien din… Jeg tror denne stien får deg til å elske den mer når du går på trebroene over klippene og opplever havets skiftende blåfarger.


Det er greit om jeg deler noen geografiske opplysninger for å kjøle deg ned. Du vet, daglige vinder blåser fra kald luft til varm. I løpet av dagen blåser morgenbrisen fra havet mot land, ettersom havet ennå ikke er oppvarmet; Om kvelden, når landet begynner å kjøles ned, har havet akkurat blitt varmet opp, og brisen tar en mild reise fra land til sjøen. Med denne informasjonen kan du oppleve med sansene hvordan de forskjellige og rike spaserturene på Lapta-stranden er om morgenen og om kvelden.

På Lapta kystvei, spesielt om sommeren, er de tidlige morgentimene og kveldstimer de beste valgene for både foryngelse og avslapning.


Hvordan blir man rik en dag?


Lapta-turstien, "Jeg skal gå om morgenen!" En av de mest unike rutene på Kypros for motivasjon. Enda mer påståelig, "Jeg skal se soloppgangen om morgenen!" Det er et sted som vil tilfredsstille de som sier det åndelig. Hva om jeg legger til at du også kan fiske? Jeg må ha vunnet hjertene til de som liker å starte dagen tidlig. Dessuten, hva kan være vakrere enn å ønske en ny dag velkommen på denne måten og bare inhalere duften av havet?

Rikdommen til denne veien slutter ikke her. En separat spasertur venter på de som ønsker å nyte solen her om kvelden. Enten det er for å lindre dagsutmattelsen alene eller ta en morsom pause med venner i helgen, er det en annen ting å beundre måneskinnets skjønnhet her... Kypros' natur, akkompagnert av bølgelyden, er en annen skjønnhet i dagslys og en annen i måneskinn.

En av de mest unike rutene på Kypros for motivasjon. Etter alle de turene vil man også ønske å sitte og slappe av foran utsikten. Mens du er på Lapta-veien, der det ikke er mye bygging, når det er på tide å ta en pause, venter unike kafeer og restauranter på deg. Du kan drikke deilige kypriotiske sitronade, nyte halloumi med kaffe eller glede deg over en velfortjent iskrem på kafeen langs veien, som er full av gamle kypriotiske bilder. Eller du kan krydre dagen med et godt måltid sammen med dine kjære på fiskerestaurantene som er verdige kystveien.

En annen funksjon som gjør Lapta-veien unik, er selvfølgelig beliggenheten. Selv når Alsancak nasjonalpark er fuktig, blir Lapta-turstien et lettelsespunkt. Noen ganger må man gå til Lapta Walk bare for å føle den friskheten.

Å gå er alltid bra for sjelen, kroppen og sinnet vårt. Lapta kystvei venter på oss for å tilføre energi til vår energi med sin forskjellige skjønnhet, ro og entusiastiske hav i hver sesong. Gåing er alltid bra for sjelen, kroppen og sinnet vårt. Lapta-veien venter på oss med sin forskjellige skjønnhet, ro og det entusiastiske havet i hver sesong.


38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page