top of page
Terra

TERRA - En historie født fra våre egne røtter

Utforsk den fengslende blandingen av historie og moderne luksus på TERRA, det nyeste prosjektet fra Cyprus Sunset. Dykk ned i historien til et sted som har vært kjært i generasjoner, fra tidenes morgenbosetninger til moderne komfort. Bli med oss på en reise gjennom Kypros' landskap og oppdag ditt drømmehjem på TERRA, der fortiden møter nåtiden i perfekt harmoni.

Velkommen til TERRA: Der røttene møter design Opplev en levende historie inspirert av de gamle bosetningene i Lemba og Khirokitia på den vakre øya Kypros. TERRA er ikke bare et prosjekt; det er en fortelling født fra røttene som forener oss alle. Historien vår starter med en hyllest til de første menneskelige bosetningene på Kypros, der enkelheten og harmonien i forhistoriske rundhus i Lemba tente vår fantasi. Arkitektonisk inspirasjon: I hjertet av TERRA ligger et løfte om enkelhet og en tilbakevending til våre røtter. Prosjektet henter inspirasjon fra forhistoriske rundhus, bygget med leirte murstein, og gjenspeiler et dypt forhold mellom mennesket og jord. Bruken av ett materiale og avrundede hjørner gjennom hele TERRA hyller de organiske formene i disse gamle boligene. Tilbake til røttene: I designet av TERRA utforsker vi det dype forholdet mellom jord og menneske, og reflekterer over betydningen av jord i livene våre. Lemba-husene tjener som grunnlag for prosjektet vårt, og gir liv til strukturer som trer frem sømløst fra jorden – en bekreftelse på den varige forbindelsen mellom menneskeheten og dens opphav. Naturalisme i detalj: Arkitektonisk tekstur på TERRA inviterer deg til å berøre stein og jord, og skaper en håndgripelig forbindelse til dine røtter. Nivået av detalj og naturalisme i materialene gjenspeiler enkelheten og autentisiteten til de gamle bosetningene, og skaper en atmosfære som resonnerer med essensen av menneskelig eksistens. Arkitektonisk språk: Organiske former, avrundede hjørner og naturlige materialer smelter sammen for å forme det distinkte arkitektoniske språket til TERRA. Prosjektet er en feiring av enkelhet, der unødvendige detaljer forsvinner og gir plass til rikelig med lys, en sterkere forbindelse med naturen og funksjonelle rom som prioriterer komfort. Tidløs interiørdesign: TERRAs interiør fungerer som en blank lerret, og gir hjemmeeiere muligheten til å uttrykke sin individualitet og personlige smak. Med en tidløs design, naturlige toner og generøs bruk av lys blir hvert rom et tilfluktssted for enkelhet og eleganse. Fellesfasiliteter: TERRA tilbyr ikke bare en unik boopplevelse, men også et utvalg av fasiliteter designet for å berike livsstilen din: - 24/7 Kontrollert Adgang og et Gjerdet Samfunn - Landskapsskapte Fellesområder - Kraftgenerator som dekker individuelle enheter og fellesområder - Villaer og Boliger - Høyhastighetsfiberinternett-infrastruktur - Boblebad - Barnebasseng - Treningssenter - Voksenbasseng Bærekraftig livsstil: TERRA er stolt innehaver av den internasjonale EDGE-bærekraftssertifiseringen, noe som sikrer et engasjement for miljøvennlig liv. Oppdag et prosjekt som går utover det ordinære – der enkelhet møter eleganse, og der ekkoene fra gamle bosetninger gjenspeiles i hver krok. Velkommen til TERRA, et prosjekt født fra essensen av oss alle.

Boliger

One Bedroom
 

-

Two Bedroom
 

 

 

-

Three Bedroom
 

.

Villa
 

-

Beach Outfit

Gratis visningsturer til Kypros

Oppdag Kypros med våre eksklusive private visningsturer, skreddersydd for internasjonale investorer og kresne utvandrere som søker førsteklasses eiendomsinvesteringer. Fordyp deg i Kypros' fengslende skjønnhet mens du utforsker vårt nøye kuraterte utvalg av luksuseiendommer.

Guidet eiendomsinnsikt:
Interessert i å kjøpe eiendom på Kypros? La våre inspeksjonsturer hjelpe deg med å ta en informert beslutning. Utforsk den mangfoldige regionen Kypros med våre lokale eksperter, og få innsikt i attraksjoner, opplevelser og fasiliteter for å berike din reise.

Les mer >>

Gratis Konsultasjon

Start din eiendomsinvestering på Kypros med profesjonell veiledning.

Vår innledende konsultasjon gir deg en verdifull mulighet til å utforske potensielle eiendomsinvesteringer på vakre Kypros.

 

Våre eksperter vil veilede deg gjennom alle trinnene, fra å finne de beste eiendomsalternativene, til å forstå juridiske aspekter og finansieringsmuligheter.

Les mer >>

Torunn.jfif

Kontakt Oss

Thanks for submitting!

bottom of page