top of page
Accountant

Finansiering & Betalingsplaner
 

Vi forstår at kjøp av eiendom er en betydelig investering, og vi ønsker å gjøre prosessen så enkel og rimelig som mulig for våre kunder. Det er derfor vi tilbyr en rekke betalingsplaner, finansieringsalternativer og boliglånsløsninger som passer dine unike behov og budsjett. Enten du er en førstegangskjøper eller en erfaren investor, er våre erfarne fagfolk her for å veilede deg hvert trinn på veien.

Mediterra

Invester i et "Off-Plan" Projekt
Vi tilby skreddersydde finansieringsløsninger for din fremtid. Vurderer du å investere i et ‘off-plan prosjekt’ kan vi tilby deg følgende.

Investér trygt i din fremtid hos oss, hvor vi tilbyr eksklusive finansieringsalternativer designet for å maksimere ditt investeringspotensial.

Velg mellom to fleksible finansieringsalternativer som imøtekommer dine unike behov og preferanser:

Alternativ 1: Fleksibel Rente- og Gebyrfri Betalingsplan
Sikre investeringen din med en innskudd på 5 %, etterfulgt av en betaling på 35 % ved signering av kontrakt. Nyt fleksibiliteten til en 60 % rente- og gebyrfri betalingsplan over 24 måneder frem til den forventede nøkkeloverrekkelsen i desember 2025. Dette alternativet lar deg effektivt håndtere investeringen din uten byrden av ekstra renter, og gjør det til et attraktivt valg for smarte investorer.
 

Alternativ 2: Langsiktig Betalingsplan med Is Bank
Velg vår langsiktige betalingsplan, som krever en innledende betaling på 35 %, med restbeløpet spredt over en behagelig månedlig betalingsplan på opptil 10 år i samarbeid med Is Bank. Dette alternativet gir deg fordelen av forlenget betalingsfrist, slik at du kan sikre drømmeboligen din uten å gå på kompromiss med din økonomiske stabilitet.


Tidligere suksesser, fremtidige gevinster:
Faktiske fakta fra våre tidligere prosjekter. Hos oss er vi stolte av vår historie med å levere enestående resultater. Med en gjennomsnittlig avkastning på investeringen (ROI) på 92 % mellom prosjektstart og ferdigstillelse, har våre tidligere prosjekter kontinuerlig gitt betydelige gevinster for våre verdifulle investorer. Mens vi fortsetter å bygge videre på vår suksesshistorie, forplikter vi oss til å skape lukrative muligheter for alle interessenter.

Natura Outside.jpg

Invester i våre nøkkelferdige

Stor etterspørsel og økonomiske muligheter. Som stolt eier av en  ferdigstilt eiendom, har du en reel sjanse for betydelige avkastning og en muligheten til å bli med i et ettertraktet fellesskap av investorer. Türkiye Is Bankasi Boliglån: For ferdigbyggede eiendommer kan vi assistere med å sikre deg boliglån gjennom Türkiye Is Bank.

Dra nytte av opptil 65% dekning og en gunstig tilbakebetalingsplan over 10 år. Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å finne løsninger som passer slik at du kan finne deg den ideelle eiendommen.

Stock Market Graph

Nåværende Markedsforhold
Benytt deg av dagens markedsvilkår, som tilbyr omtrent 40% - 50% avkastning per år på investeringen din. Høy etterspørsel etter ferdigstilte prosjekter.
Våre prosjekter er svært ettertraktet og strekker seg langt forbi eierskap.

- Etterspurte: Opplev høy etterspørsel og et begrensede anntall eiendommer tilgjengelig, noe som gjør det til en eksklusiv investeringsmulighet.

- Eksklusive Utleiemuligheter: Nyt høye utleiepriser og en venteliste for langsiktige leiekontrakter, som viser den store etterspørselen i markedet.

Opplev kortsiktige økonomiske gevinster og langsiktig verdistigning. Invester i fremtiden med bærekraftig økonomisk vekst i et blomstrende og eksklusivt fellesskap.

Women Selfie on Beach

Bli med Visningstur

Fyll ut skjemaet nedenfor, og la oss skape en uforglemmelig opplevelse for deg.

Thanks for submitting!

Kontakt Oss

bottom of page