top of page

Engasjert for Eksemplarisk Kvalitet

Torunn

Cyprus Sunset, hvor naturlig luksusliv møter hjertelig gjestfrihet. Jeg er Torunn, en glad 42-åring fra fjorden på vestkysten av Norge. Sammen med min flotte familie og en forkjærlighet for design, kunst, og kultur ble jeg fortryllet av vakre Kypros fra øyeblikk. Det som begynte som en beundring, blomstret snart til en dyp forbindelse med denne perlen i Middelhavet.

 

I løpet av de siste 14 årene har våre eventyr vevd oss inn i Kypros' stoff. Fra å være ledende innen reiseliv, til utforskninger innen gjestfrihet og eiendomsbransjen. Gjennom vår reise har vi fått en intim forståelse av denne livlige øya, og vi gleder oss til å dele vår oppdagelse og kunnskap med andre som ønsker å avdekke Kypros' underverker.

 

Hos Cyprus Sunset selger vi ikke bare luksuseiendommer; vi skaper uforglemmelige opplevelser som gir et intimt glimt av den naturlige overdådigheten som definerer dette pulserende reisemålet.

 

Vårt partnerskap med den anerkjente Kıbrıs Development-familien står som et bevis på vårt ubøyelige forpliktelse til dem og deres visjon.

Det er deres ubetingede støtte som gjør det mulig for oss å skape sømløse opplevelser for våre kjære kunder, slik at hvert eneste steg de tar med oss er fylt med komfort og trygghet.

 

Bli med oss på en oppdagelsesreise igjennom fantastiske Kypros, der hver solnedgang maler et nytt bilde av luksuslivet på sitt beste.

Samarbeid med Kıbrıs Developments

Vi samarbeider stolt med Kıbrıs Developments, en ledende familieeid bedrift kjent for sine enestående bygge- og eiendomsprosjekter i Kyrenia, Kypros. Med et felles fokus på kvalitet og lidenskap for å levere enestående luksuriøse boopplevelser, representerer vårt samarbeid en forening av ekspertise og dedikasjon.

Etablert i 1985, har Kıbrıs Developments vært en pioner i å skape skreddersydde boenheter som harmonisk forener moderne estetikk med den kulturelle essensen av Kyrenia, Kypros.

 

Fra moderne design som utstråler eleganse til tradisjonelle arkitektoniske mesterverk som fanger byens ånd, er Kıbrıs Developments synonymt med å skape unike og tidløse hjem skreddersydd for individuelle preferanser. Drevet av en forpliktelse til bærekraftighet, blir hvert Kıbrıs Developments-prosjekt omhyggelig utformet for ikke bare å tilby luksuriøs komfort, men også for å opprettholde miljøbevisste praksiser, og sikre en harmonisk sameksistens med regionens naturlige skjønnhet.

 

Med sterk fokus på kvalitet og innovasjon har Kıbrıs Developments opparbeidet seg et rykte for å levere hjem som inspirerer stolthet og glede hos hver enkelt beboer.

Ozbirim Family

Vårt Unike Tilbud

Det som skiller oss fra andre er vår evne til å skape unike og spesielle komposisjoner, fra eklektiske moderne design til klassisk lokal arkitektur, som resonnerer med den skandinaviske forståelsen for design og funksjonalitet. Vi erkjenner at ingen enkeltperson kan være ekspert innen alle felt, derfor outsourcer vi ulike aspekter av vårt arbeid for å sikre at hvert eneste detalj utføres til høyeste standard.
 

Vi er et dynamisk boutique-firma som foretrekker å tilby skreddersydde tjenester til hver av våre klienter. Selv på de mest omfattende prosjektene er vi dypt involvert i hver beslutning, ned til de minste detaljene. Vårt selskap er smidig, og tilpasser seg kontinuerlig de stadig skiftende trendene og forbrukerbehovene i markedet. Vi justerer strategisk vår fokus for å tilpasse oss det skandinaviske markedet, og tilbyr en produktpakke som appellerer til regionens kravstore smak.

Kibris Office Team

Vårt Team

Som Cyprus Sunset er vi dedikert til effektivt å representere produktene til Kıbrıs Developments på det skandinaviske markedet. Vi streber etter å tilby hjem som gir optimal komfort og avansert teknologi samtidig som vi tar hensyn til miljøet. Vår forpliktelse til innovasjon, kvalitet og miljøansvar samsvarer med de skandinaviske verdiene om bærekraft og enestående design.
 

Hvert prosjekt som legger verdi til vår portefølje fyller oss med enorm stolthet og glede. Vår investering går utover eiendomssektoren; vi er dedikert til å være innovative ledere innen energi, miljø, turisme og byggebransjen, og opprettholder en sosialt ansvarlig, kvalitetsorientert, tillitsskapende og ærlig tilnærming. Vårt mål er å fortsette å vokse og tilby hvert produkt og tjeneste på en kreativ og unik måte, skreddersydd spesielt for det skandinaviske markedet.

bottom of page