top of page
Natura Cyprus
Cyprus Sunset

Natura Cyprus

Natura Cyprus - De beste overraskelsene i livet er skjult i den uendelige reisen mellom det vi velger og det som velger oss. Natura var et prosjekt som valgte oss fra begynnelsen av: Ideen blomstret ubesværet og naturlig, akkurat som navnet dets. Forestill deg et sted der middelhavslivsstilen møter bærekraftige måter å leve på... og med ett er du omgitt av en fantastisk fellesskap, deling av historier, vakre omgivelser, mat og en følelse av tilhørighet. Redefinisjonen av suksess Ifølge en legende ble Afrodite, kjærlighets- og skjønnhetsgudinnen, født på Kypros.

Eiendommer på NATURA!
til Salgs >>
til Leie >>
til Ferieleie >>

NATURA - Lev i ånd med naturen

De beste overraskelsene i livet er skjult i den uendelige reisen mellom det vi velger og det som velger oss. Natura var et prosjekt som valgte oss fra begynnelsen av: Ideen blomstret ubesværet og naturlig, akkurat som navnet dets. Forestill deg et sted der middelhavslivsstilen møter bærekraftige måter å leve på... og med ett er du omgitt av en fantastisk fellesskap, deling av historier, vakre omgivelser, mat og en følelse av tilhørighet. Redefinisjonen av suksess Ifølge en legende ble Afrodite, kjærlighets- og skjønnhetsgudinnen, født på Kypros.

Derfor har øya, som har mer enn 300 solskinnsdager i året, en umiddelbar forelskelseseffekt på førstegangsbesøkende. Ta med deg matpakken og ryggsekken og dra til naturparken! Det er ingen tvil om at Kypros er en ideell destinasjon uansett tid på året med sitt fruktbare klima, rike historie og flotte attraksjoner. Fra å besøke en vingård til å tilbringe tid med Caretta-skilpadder; du vil definitivt nyte ditt nye hjem. Natura ligger som en gudinne foran Be?parmak-fjellene, arvingen til Middelhavets skjønnhet; i harmoni med alle skyggene, teksturene og fargene i omgivelsene. Den unike anatomien i interiøret, de åpne områdene og pergolaer; hele historier fra Natura har en organisk forbindelse med essensen av Kypros. Med sin rike historie og fargerike hjørner minner Kypros oss om at det er stedet der Afrodite, kjærlighets- og skjønnhetsgudinnen, ble født. Med mer enn 300 solskinnsdager, et rikt kjøkken og mange skjønnheter å oppdage, har Natura alt du trenger. Vær klar til å føle deg som hjemme med naturen! Å gjøre et sted til et hjem for deg og dine kjære er en vakker ting! I Natura kan du velge interiørdesign etter eget ønske: Du kan ønske gjester velkommen i et hus med moderne linjer, til et sted omgitt av en praktfull middelhavsatmosfære eller en moderne og naturlig nordiske stil. Da Natura-konseptet ble født , visste vi at det var veldig viktig for alle å ha muligheten til å tilpasse sine egne bo-miljøer, så vi la vekt på ideen om tilpasning. Vi jobber med enorm lidenskap for å designe den perfekte atmosfæren i harmoni med ditt hjems personlighet!

Boliger

One Bedroom
 

-

Two Bedroom
 

 

 

-

Three Bedroom
 

.

Villa
 

-

68 residences
6 different types + 1 alternative type
23 blocks
Option to choose from 1+1, 2+1, 2+1X, 3+1, 3+1X, 3+1 Villa
1 outdoor swimming pool (26x11m)
1 children's swimming pool
Spa
Indoor swimming pool (4x8m)
Fitness center
Pilates studio
Massage room
Physiotherapist
Vitamin bar
360-degree roof terrace area with mountain-sea-valley views
An inclusive, environmentally friendly, and nature-friendly project

Eiendomsinvestering Veiledning

  • Tilgjengelig på nett

    Start din eiendomsinvestering på Kypros med profesjonell veiledning.

    Les mer >

Thanks for submitting!

Kontakt Oss

bottom of page