top of page
NATURA SPA

NATURA SPA

Natura SPA Cyprus

Vinner av World Luxury Spa Awards 2023:
Natura SPA & Wellness

Nyt toppen av nytelse på Natura SPA & Wellness, et fristed formet av Kıbrıs Developments, som har vært en pioner innen eiendom på Kypros i 38 strålende år. Forankret i regionens naturskjønnhet, smelter vår spa sømløst sammen moderne luksus og en dyp respekt for historie, kultur og miljøbevissthet.
 

 

Opplev prisvinnende luksus som overgår all forventning. Her kan vi tilby en rekke unike behandlinger som kan lede deg på en fornyelsesreise inn i vår VIP Suite, som tilbyr en skreddersydd opplevelse.
  Begi deg ut på en kulinarisk reise med GOOD, vårt varemerke innenfor Natura Spa & Wellness, ledet av den anerkjente kokken Sinan Büdeyri. GOODs sesonginspirerte menyer komplementerer din velværereise og vektlegger en helhetlig tilnærming til næring. 


 

Utforsk en verden av ro med våre signaturmassasjer, nøye utformet for å forynge kropp og sinn. Fra Natura Signature Massage til Lomi Lomi Nui, lover hver økt avslapning og vitalisering. Våre spa-fasiliteter er designet for ditt velvære, fra den kulturelle arven, til vårt tyrkiske bad, ø til den forfriskende opplevelsen av vår unike snøfontene. Fordyp deg i vår badstue, dampbad, innendørsbasseng og den oksygenerte massasjen i vårt Gazebo-område. 


 

Oppretthold treningsreisen din i vårt velutstyrte treningssenter, fordyp deg i yoga, meditasjon og pilates for å fremme fysisk og mental velvære i harmoni med naturen. 
Feir med oss når Natura Spa & Wellness vinner i flere kategorier på World Luxury Spa Awards 2023 og setter standarden for uovertrufne spa-opplevelser. Gjenoppdag ro, foryngelse og helhetlig velvære i et miljø formet for luksus og komfort.

bottom of page