top of page
Escape Homes

Eiendommer på ESCAPE!
til Salgs >>
til Leie >>
til Ferieleie >>

ESCAPE HOMES - En oase av stillhet

I 2013 begynte vi på en reise for å skape et tilfluktssted for ro, og dermed ble Escape Homes født. Dette boligprosjektet, som er vakkert plassert i hjertet av Kyrenia-Alsancak, Kypros, består av 90 hjem som ble et bevis på vårt engasjement for enestående design og kvalitetsliv. I anerkjennelse av vår dedikasjon, ble Escape Homes hedret med den prestisjefylte prisen for Beste Design av Nye Prosjekter i 2014 under Property NC Real Estate Awards, en ettertraktet anerkjennelse sponset av Dubai International Property Show.

Utsolgt i 2015, er vi glade for å informere deg om at fra tid til annen blir noen av disse praktfulle eiendommene tilgjengelige igjen gjennom videre salg fra investorer, noe som gir deg muligheten til å eie ditt eget stykke paradis.

Opplev et Lykkelig, Solrikt liv ved Sjøen Forestill deg deg selv på den mest fortryllende øya i Middelhavet - Kyrenia, et sted der Alsancak står som et bevis på Kypros' ekstraordinære skjønnhet. Det er her, i denne idylliske settingen, at du vil oppdage hemmeligheten til et unikt liv, langt unna det kaotiske travle bylivet. Escape Homes tilbyr deg en mulighet til å omfavne ro og oppleve gleden av et lykkelig og solrikt liv ved sjøen. Nøkkelegenskaper - Stor Eiendom: Escape Homes dekker en imponerende 17 000 kvadratmeters tomt, med 15 toetasjes blokker, hver bestående av tre enheter. - Fleksibelt Boalternativ: Med enheter tilgjengelige med 1, 2, 3 eller 4 soverom, kan du velge et hjem som passer perfekt til dine behov og ønsker. - Privat Tilfluktssted: Hver bygning innenfor Escape Homes har sin egen private hage og terrasseområde. - Naturens Omfavnelse: Fordyp deg i den fantastiske naturskjønnheten mens du nyter roen i din private hage eller lar solens varme omfavne deg på din private terrasse. - Årstidsbestemt Glede: Escape Homes sørger for at du kan nyte en ferieopplevelse året rundt i ditt moderne, komfortable hjem. Utformet med største presisjon og kvalitet, står våre hjem som et bevis på vårt ubøyelige engasjement for din velvære og tilfredshet. Hos Escape Homes har vi gått utover å bare bygge hus; vi har skapt en oase av ro der livet følger en ny, fredelig rytme. Bli med oss ​​i jakten på et harmonisk og tilfredsstillende liv, og la Escape Homes være porten til et rolig og solfylt liv ved sjøen. Hold et øye med videre salgsmuligheter fra investorer, og du kan kanskje finne ditt drømme-Escape Home som venter på deg.

Eiendomsinvestering Veiledning

  • Tilgjengelig på nett

    Start din eiendomsinvestering på Kypros med profesjonell veiledning.

    Les mer >

Thanks for submitting!

Kontakt Oss

bottom of page